info@lycos-malt.sk

+421905302072

Pon-Pia:09:00-17:00

O nás

spoločnosť lycos

Spoločnosť Lycos Malt s.r.o. patrí k najväčším producentom sladu na Slovensku.

Kvalita na prvom mieste
S cieľom neustáleho zlepšovania kvality sladu sme v roku 2002 zaviedli systém riadenia kvality prostredníctvom programu Bureau Veritas Certification a Best Supplier Quality Program, ktorým je výskum a vývoj medzi pivovarmi a sladovňou. Audity u nás vykonali všetky najväčšie pivovarnícke skupiny, ako sú Asahi, Molson Coors, Heineken a Carlsberg.

K prémiovej kvalite sladu sme schopní dospieť najmä vďaka investíciám do technického vybavenia jednotlivých častí sladovne, neustálemu zdokonaľovaniu laboratórnych zariadení pomocou najnovších analytických zariadení, neustálemu zvyšovaniu kvalifikácie našich zamestnancov a dôslednému dodržiavaniu systému riadenia kvality. Technológia výroby sladu je neustále konzultovaná so známymi odborníkmi z Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského v Brne v Českej republike.

NÁŠ TEAM

lycos malt

Náš profesionálny tím vytvára inovatívne riešenia pre vašu výrobu sladu.

V našej spoločnosti nám veľmi záleží na ekológii a ochrane životného prostredia. Preto sme zaviedli množstvo opatrení na minimalizáciu nášho ekologického odtlačku. Používame obnoviteľné zdroje energie, recyklujeme odpad a implementujeme energeticky úsporné technológie. Neustále hľadáme nové spôsoby, ako zlepšiť naše procesy a prispieť k udržateľnejšej budúcnosti pre nás všetkých.

Pomáhame

Lycos
podporuje
týrané ženy
v našom meste

Myslíme
dopredu

Sme členom
SAI – trvalo
udržateľné
poľnohospodárstvo

Staráme sa
o budúcnosť

Podporujeme
vzdelávanie
detí

Misia a vízia

Našim cieľom je stať sa lídrom v dosahovaní najlepšej kvality sladu pre pivovary.
Náš slad prémiovej kvality je kľúčovým krokom k vynikajúcemu pivu.

Recyklujeme

Preto sme sa zaviazali k 100% separovaniu odpadu a aktívne podporujeme recykláciu vo všetkých aspektoch nášho podnikania. Ako zelená firma si uvedomujeme, aký dôležitý je každý krok smerujúci k udržateľnej budúcnosti.

Know-how

Podporujeme farmárov na ceste k trvalo udržateľnej produkcii. Poskytujeme im technickú podporu, vzdelávanie a prístup k riešeniam, ktoré znižujú environmentálny dopad a zvyšujú efektivitu, aby sme spolu vytvárali ekologicky zodpovednú budúcnosť.

Podporujeme pohyb

Podporujeme pohyb a zdravý životný štýl tým, že finančne prispievame na rozvoj športu v našom meste. Veríme, že podpora miestnych športových aktivít prispieva k silnejšej a zdravšej komunite, a preto aktívne investujeme do športových klubov, podujatí a iniciatív, ktoré motivujú ľudí všetkých vekových kategórií k pohybu a zdravému životu.

Staráme sa o naše zdroje

Staráme sa o naše zdroje. Čistíme vodu a dbáme na udržateľnosť vo všetkých aspektoch našej činnosti. Sme hrdí na to, že máme certifikát ISO 14000, ktorý potvrdzuje náš záväzok k environmentálnej zodpovednosti a neustálemu zlepšovaniu procesov na ochranu životného prostredia.

Kontaktuje nás

Radi by sme sa s vami porozprávali

sk_SKSlovak